VIDEO Dezbatere în Parlamentul European, încheiată cu un concert. Damian Drăghici, europarlamentar: Avem ce să sărbătorim de Ziua Internaţională a Romilor?

Marţi, 11 aprilie, a avut loc o dezbatere organizată în Parlamentul European, pornind de la întrebarea europarlamentarului Damian Drăghici: „Avem suficiente motive să sărbătorim Ziua Internaţională a Romilor?“.

1023 afișări
Imaginea articolului VIDEO Dezbatere în Parlamentul European, încheiată cu un concert. Damian Drăghici, europarlamentar: Avem ce să sărbătorim de Ziua Internaţională a Romilor?

VIDEO Dezbatere în Parlamentul European, încheiată cu un concert. Damian Drăghici, europarlamentar: Avem ce să sărbătorim de Ziua Internaţională a Romilor? (Imagine: Damian Drăghci Facebook/ Mediafax Arhiva Foto)

Dezbaterea a avut loc cu ocazia zilei Romilor (8 aprilie). La dezbatere au participat europarlamentari, ONG-uri şi reprezentanţi ai unor instituţii internaţionale.
 
Evenimentul a fost intitulat „To celebrate what? Social exclusion or no acces to education, helath, employment & discrminatation/ Anti-Gypsyism?“ (”Ce sărbătorim? Excluderea socială, lipsa accesului la educaţie, sănătate şi de pe piaţa locurilor de muncă, respectiv discriminarea? Anti-Gypsysmul?”). 
 
 
 
Dezbaterea s-a încheiat cu un concert de muzică cu influenţe din cultura roma susţinut de Damian Drăghici. 
 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici