Video VIDEO Incendiu într-un bloc din centrul Craiovei. Şase autospeciale intervin la faţa locului

  • Incendiu într-un bloc din centrul Craiovei
  • Focul a izbucnit într-un apartament de la ultimul etaj al unui bloc
  • Proprietarul apartamentului a fost dus la spital, iar mai multe persoane din bloc au fost evacuate
  • Aproximativ 30 de pompieri intervin la incendiu
11391 afișări

De aproape 3 ore pompierii încearcă sa stingă focul care a cuprins un apartament de peste 90 metri pătraţi, dintr-un bloc din centrul Craiovei. Mai multe persoane din bloc au fost evacuate. Proprietarul apartamentului cuprins de incendiu a fost scos de pompieri din casă şi transportat la spital. Acesta avea mai multe răni, dar era conştient, potrivit unor surse medicale.

Şase autospeciale de la ISU Dolj au fost aduse la faţa locului. Deocamdată, nu se cunosc cauzele care au dus la producerea acestui incendiu.
Colonel Vlădut Minciună, şeful Centrului Operativ din cadrul ISU Dolj:

"Este o misiune destul de dificilă pentru că este un incendiu la un apartament situat la ultimul nivel al unui bloc de locuit P+6. Este o cantitate mare de materiale textile, mobilier, în interior care degajă foarte mult fum. Plus temperaturile rudicate."

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici