Video VIDEO: „Infracţiunile” la care poliţiştii români închid ochii. Vulpe filmată după ce fură o găină şi trece strada, în Baia Mare

  • O vulpe a fost filmată în Baia Mare după ce a furat o găină şi a trecut strada cu găina în gură
  • Poliţiştii anunţă, în glumă, că au închis ochii la aceste infracţiuni
  • „Este o infracţiune flagrantă de furt calificat şi o trecere prin loc nepermis”, au declarat poliţiştii
1326 afișări

Poliţiştii maramureşeni au trimis presei imagini cu o vulpe care a furat o găină şi trece strada în fugă. La un moment dat, vulpea scapă găina din gură din cauza unei maşini care se apropie şi care evită animalul cu greu. După ce trece maşina, vulpea se întoarce, apucă găină şi dispare.

Poliţiştii au precizat pentru MEDIAFAX că imaginile sunt filmate într-o zonă periferică din Baia Mare.

„Este o infracţiune flagrantă de furt calificat şi o trecere prin loc nepermis, constatate într-un filtru rutier, de către colegii de la S.P.R., care au închis ochii de această dată”, glumesc poliţiştii pe seama imaginilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici