Video VIDEO | ISU îndepărtează bucată cu bucată din acoperişul fostei FABRICI de bere

Pompierii au început să îndepărteze învelitoarea din tablă şi structura din lemn a acoperişului fostei fabrici de bere din Rahova, astfel ca bucăţi din acesta să nu se prăbuşească din cauza vântului.

753 afișări

În urma analizei construcţiei acoperişului fostei fabrici de bere, analiză făcută de un expert tehnic autorizat şi de reprezentanţi ai Inspectoratului de Stat în Construcţii (ISC), pompierii au început să îndepărteze elementele de construcţie care sunt în pericol să se desprindă, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Astfel, vor fi îndepărtate învelitoarea din tablă şi structura din lemn care susţine acoperişul, ca să nu mai existe pericol de cădere.

La faţa locului acţionează peste 30 de pompieri cu echipamente specifice de descarcerare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici