Video VIDEO O fetiţă a confundat un vârstnic cu Moş Crăciun. Reacţia bărbatului

  • Fiecare dintre noi putem face magie pentru cei din jur, trebuie doar să vrem.
  • Este şi cazul unui bărbat în vârstă, confundat cu Moş Crăciun.
15250 afișări
Unde-l poţi găsi pe Moş Crăciun? O fetiţă a dat peste el chiar la supermarket şi n-a pierdut ocazia de a vorbi cu el.
 
Vădit emoţionată, micuţa s-a apropiat de el. 
 
Barbă albă, privire blândă, voce caldă - reţeta pentru ca un vârstnic să fie considerat Moş Crăciun. 
 
„Ai fost fetiţă cuminte anul acesta?”, o întreabă „Moşul”.
 
Conexiunea dintre ei a fost imediată, fetiţa i-a arătat unghiile ei colorate, iar Moşul i le-a complimentat: „Wow, ce unghii frumoase!” 
 
„Moş Crăciun” a întrebat-o despre pregătirile pentru Crăciun, iar fetiţa i-a povestit că a păstrat prăjiturele pentru el şi iarbă proaspătă pentru renul Rudolf. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici