Video Viorica Dăncilă, o nouă gafă: Premierul demis l-a confundat pe Ludovic Orban cu Viktor Orban - VIDEO

Viorica Dăncilă a făcut, joi, o nouă gafă, în timpul discursul susţinut în faţa membrilor PSD din Sghetu Marmaţiei, judeţul Maramureş, confundându-l pe Ludovic Orban cu Viktor Orban, premierul Ungariei.

2065 afișări

În timpul discursului susţinut la Sighetu Marmaţiei, cu ocazia vizitei făcute, joi, în judeţul Maramureş, Viorica Dăncilă a vorbit despre demiterea sa de la Palatul Victoria prin moţiune de cenzură, confundându-l pe liderul PNL, Ludovic Orban, cu Viktor Orban, premierul Ungariei.

„Nu ne-am gândit la înlocuirea primului ministru Viorica Dăncilă cu înlocuirea lui Viktor Orban... cu înlocuirea lui Ludovic Orban... asemănarea, dar total diferiţi ca şi implicare (...)”, a spus Viorica Dăncilă.

Candidatul PSD la preşedinţia României, Viorica Dancilă a făcut joi o vizita de lucru în Maramureş unde a vizitat pârtia de schi şi telegondola din Borşa, şi câţiva agenţi economici şi a avut întâlniri electorale în Vişeu de Sus, Sighetu Marmaţiei şi Baia Mare.

Taguri:
dăncilă,
gafă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici