Video Vizită inopinată. O vulpe a intrat într-un autoturism parcat în Cluj-Napoca

O vulpe a intrat într-un autoturism parcat în cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca. A fost capturată de către jandarmi şi voluntari.

732 afișări

Vineri seara, jandarmii clujeni au fost anunţaţi de către o persoană că a zărit o vulpe în maşina sa, aflată într-o parcare din cartierul Mănăştur.

Jandarmii clujeni au plecat spre adresa indicată şi au reuşit să captureze „musafirul nepoftit”, care nu se afla la prima ,,vizită” în acel loc.

„Dată fiind relaţia de colaborare dintre Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj cu Organizaţia pentru Protecţia Mediului şi Combaterea Braconajului (OPMCB), jandarmii au luat legătura cu reprezentantul acestei asociaţii, în vederea relocării vulpii în habitatul ei, departe de zona locuită. Apreciem răbdarea şi înţelegerea proprietarului maşinii, caz care poate constitui exemplu de bune practici pentru orice cetăţean care poate suferi pagube sau chiar vătămări în urma interacţiunii cu un animal sălbatic”, transmite Jandarmeria Cluj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici