Video Vrei să vezi dacă ai Covid-19? Iată ce trebuie să faci

  • De azi, te poţi înscrie să faci testul de Covid-19 gratuit, costurile fiind suportate de PMB
  • Platforma www.testampentrubucuresti.assmb.ro pe care te poţi înscrie a devenit funcţională
  • Trebuie să te înarmezi, însă, cu multă răbdare. Site-ul merge foarte greu
5390 afișări

Platforma iniţiată de Primăria Capitalei prin care te poţi înscrie voluntar să fii testat pentru coronavirus a devenit funcţională.

Vei avea de completat un chestionar cu nume, prenume, CNP, adresa de e-mail şi va trebui să răspunzi la câteva întrebări, precum dacă prezinţi simptome care să corespundă cu infectarea cu noul coronavirus, dacă ai călătorit în ultimele 14 zile sau dacă te-ai aflat în contact apropiat cu un caz confirmat cu Covid-19.
 
Platforma a fost lansată la ora 13:00, însă trebuie să te înarmezi cu răbdare. Site-ul merge greu, din cauza numărului mare de accesări.
 
După ce ai urmat toţi paşii, vei fi sunat pentru a stabili ziua şi ora în care vei fi testat.  Atenţie, doar 11.000 de bucureşteni se pot înscrie în program.
 
Trebuie să ştii că pentru a participa la acest proiect este nevoie asimptomatic, iar primăria îţi decontează suma de 200 de lei, însă banii se vor duce direct către laboratoare.
 
Dacă săptămâna asta te înscrii să vezi dacă ai fost infectat, de săptămâna viitoare poţi afla dacă ai imunitate la noul coronavirus. În viitorul program se pot înscrie doar 10.500 de bucureşteni.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici