Acţiunile clubului Manchester United au scăzut după ce Alex Ferguson şi-a anunţat retragerea

Acţiunile campioanei Angliei, Manchester United, tranzacţionate, miercuri, la Bursa din New York au scăzut cu 3,62 la sută, până la 18,09 dolari, după ce managerul Alex Ferguson şi-a anunţat retragerea din funcţia pe care o deţine de 27 de ani.

138 afișări
Imaginea articolului Acţiunile clubului Manchester United au scăzut după ce Alex Ferguson şi-a anunţat retragerea

Acţiunile clubului Manchester United au scăzut după ce Alex Ferguson şi-a anunţat retragerea (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

După ce Ferguson şi-a anunţat retragerea din fotbal, investitorii au început să se teamă în ceea ce priveşte viitorul grupării engleze.

De la intrarea pe Bursa din New York, în august 2012, acţiunile clubului au crescut de la 14 dolari la peste 18, ceea ce a ridicat valoarea clubului la peste 3,07 miliarde de dolari.

Alex Ferguson, cel mai titrat antrenor din istoria fotbalului englez, şi-a anunţat, miercuri, retragerea la 71 de ani, după 27 de ani petrecuţi la conducerea tehnică a echipei Manchester United.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici