Andrei Gag, singurul sportiv român care va concura joi la Jocurile Olimpice de la Rio

Atletul Andrei Gag, în vârstă de 25 de ani, va concura, joi, de la 15:55, în calificările probei de aruncare a greutăţii. Gag este singurul sportiv care va reprezenta România în cea de-a 13-a zi de concurs a Jocurilor Olimpice de vară de la Rio de Janeiro.

1113 afișări
Imaginea articolului Andrei Gag, singurul sportiv român care va concura joi la Jocurile Olimpice de la Rio

Andrei Gag, singurul sportiv român care va concura joi la Jocurile Olimpice de la Rio

Gag a fost repartizat în prima grupă a calificărilor, alături de Darrell Hill (Statele Unite ale Americii), Jacko Gill (Noua Zeelandă), Hamza Alic (Bosnia şi Herţegovina), German Lauro (Argentina), Tomas Stanek (Cehia), Tomasz Majewski (Polonia) şi Tim Nedow (Canada).

Finala probei de aruncare a greutăţii va avea loc în noaptea de joi spre vineri, de la 02:30.

Andrei Gag a stabilit, la Campionatele Naţionale de seniori desfăşurate în iulie la Cluj Napoca, un nou record naţional la aruncarea greutăţii: 21,06 metri. Precedentul record îi aparţinea tot lui Gag, cu o aruncare de 20,96 metri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici