Clubul Shanghai Shenhua îi oferă un salariu de 360.000 de euro pe săptămână lui Mourinho. Ce jucători vrea să transfere echipa chineză de la Chelsea

Clubul chinez Shanghai Shenhua, la care evoluează atacantul francez Nicolas Anelka, doreşte să-l angajeze pe antrenorul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, şi îi oferă acestuia un salariu net de 360.000 de euro pe săptămână.

141 afișări
Imaginea articolului Clubul Shanghai Shenhua îi oferă un salariu de 360.000 de euro pe săptămână lui Mourinho. Ce jucători vrea să transfere echipa chineză de la Chelsea

Jose Mourinho (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Totodată, gruparea chineză doreşte transferul atacantului ivorian ale echipei Chelsea Londra, Didier Drogba, dar şi pe cel al coechipierului său Franck Lampard, informează ediţia online a As, care citează cotidianul The Sun.

Echipele chineze din prima ligă au anunţat bugete record pentru noua ediţie, care a debutant recent, însă acest campionat se confruntă cu probleme legate de meciuri aranjate.

În ultima perioadă, presa internaţională a scris că Jose Mourinho va părăsi pe Real Madrid la finalul acestui sezon, iar destinaţia sa cea mai vehiculată a fost campionatul englez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici