Dan Petrescu, CFR Cluj: Vrem să mergem şi mai departe, chiar în grupele Ligii Campionilor

CFR Cluj a terminat la egalitate, 2-2, meciul cu echipa israeliană Maccabi Tel Aviv, în manşa a doua a turului doi al preliminariilor Ligii Campionilor. În meciul tur de la Cluj, CFR a câştigat cu 1-0 şi acum se pregăteşte de turul al treilea, unde o va întâlni pe Celtic Glasgow.

141 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu, CFR Cluj: Vrem să mergem şi mai departe, chiar în grupele Ligii Campionilor

Dan Petrescu, CFR Cluj: Vrem să mergem şi mai departe, chiar în grupele Ligii Campionilor

"Vrem să mergem şi mai departe, chiar în grupele Ligii Campionilor, şi cred că este posibil. Am trecut de două tururi şi am făcut-o jucând bine. Şi azi am jucat bine în prima repriză şi am reuşit să marcăm de două ori. Maccabi a preluat controlul în partea a doua. Cred că 2-2 e un rezultat corect.

Noi nu avem o echipă tânără, iar asta s-a văzut în repriza a doua. Jucătorii lui Maccabi au avut mai multă prospeţime, dar noi am ştiut cum să ţinem de rezultat", a spus Dan Petrescu, la finalul partidei cu Maccabi.

 

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici