Video Fotbaliştii Universităţii Craiova au cântat singuri, în aeroport. Galeria nu i-a aşteptat, iar fanii au fost ţinuţi la distanţă, de jandarmi

  • Universitatea Craiova a urcat pe primul loc în clasamentul Ligii I, după ce a învins echipa Gaz Metan Mediaş
  • Oltenii speră să câştige campionatul, după 29 de ani
  • Alb-albaştrii s-au întors acasă cântând, dar, din cauza COVID-19, fanii au fost ţinuţi la distanţă
7635 afișări

După victoria în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş, oltenii se văd deja campioni. Universitatea Craiova a urcat pe primul loc în clasament şi are cu 2 puncte în plus faţă de CFR Cluj.

La întoarcerea acasă, fotbaliştii Universităţii Craiova au ieşit din aeroport cântând, dar nu prea au avut cu cine să se bucure. Galeria nu i-a aşteptat, iar cei câţiva fani care au venit să-i întâmpine la aeroport au fost trimişi de jandarmi în spatele autocarului. Printre ei s-a aflat şi Valentin. S-a născut în anul în care Universitatea Craiova a câştigat pentru ultima dată campionatul, dar speră că anul acesta titlul va ajunge din nou în Bănie. Următorul meci al oltenilor este cu FCSB.

Cine e pe primul loc/ Cine e pe primul loc/ Craiova e/ Craiova eee…

Cine e pe primul loc/cine e pe primul loc/ Craiova e…

Valentin Sârbu, fan Universitatea Craiova: Echipa are valoare şi uşor,uşor sper să fim acolo unde ne e locul, pe primul loc. În 1991 a fost ultimul titlu la Universitatea Craiova. Antrenor era domnul Cârţu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici