Gloria Bistriţa - Astra Ploieşti, scor 1-1, în Liga I

Formaţia Gloria Bistriţa a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu echipa Astra Ploieşti, într-un meci din etapa a II-a a Ligii I.

17 afișări
Imaginea articolului Gloria Bistriţa - Astra Ploieşti, scor 1-1, în Liga I

Gloria Bistriţa - Astra Ploieşti, scor 1-1, în Liga I (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Golul echipei Gloria a fost înscris de Predescu, în minutul 78. Pentru Astra a marcat Rohat, în minutul 87, din penalti.

Moraes a trimis mingea în poarta echipei oaspete, în minutul 40, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Predescu a deschis scorul, în minutul 78, cu un şut pe jos din afara careului.

În minutul 86, centralul Istvan Kovacs a acordat penalti pentru Astra, la o intervenţie a lui Velcovici la Mihalcea. Penaltiul a fost transformat, un minut mai târziu, de Rohat.

Gloria Bistriţa: 22. Albuţ - 17. Săceanu, 7. Coroian, 18. Frăsinescu, 5. Velcovici - 30. Băjenaru (28. Bawab '79), 29. Anton (25. Predescu '64), 6. A. Mureşan, 2. C. Petre - 10. Moraes, 11. De Souza (20. De Pina '52). Manager: Laurenţiu Reghecampf. Director tehnic: Remus Vlad.

Astra Ploieşti: 12. Ebede - 2. Măţel (21. Fatay '84), 5. Rohat, 4. Mihalache, 17. V. Sandu - 18. Strătilă, 11. Bornosuzov, 8. Takayuki, 23. V. Dinu - 19. Lukacs (7. Popara '71), 9. Vădrariu (15. Mihalcea '78). Antrenor: Mihai Stoichiţă.

Cartonaşe galbene: Velcovici '59, A. Mureşan '80, Frăsinescu '87 / Bornosuzov '88

Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Daniel Hulubei, Iulius Timar (asistenţi) - Paul Unimatan (rezervă)

Observatori: Alexandru Popescu, Nicolae Grigorescu

La partidă au asistat aproximativ 2.500 de spectatori.

Antrenorul Astrei Ploieşti, Mihai Stoichiţă, suspendat la acest meci, a urmărit partida alături de preşedintele Petre Buduru din zona aflată în faţa mesei presei, deasupra băncii de rezerve a echipei sale. Şi la precedentul meci în care a fost la Bistriţa, în returul campionatului trecut, atunci când pregătea echipa Steaua, Stoichiţă a fost suspendat şi a asistat la partidă din acelaşi sector.

Gloria Bistriţa a lansat, sâmbătă, cu ocazia meciului cu Astra, primul de pe teren propriu în noua ediţie a Ligii I, primul număr al revistei oficiale a clubului, "Fan Gloria Magazin".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici