Hagi: Păcat de munca jucătorilor, meritau să câştige

Tehnicianul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a declarat, vineri seară, după derbiul cu Fenerbahce, pierdut cu scorul de 1-2, că este păcat de munca fotbaliştilor săi, care au controlat jocul şi ar fi meritat să câştige, informează ajansspor.com.

15 afișări
Imaginea articolului Hagi: Păcat de munca jucătorilor, meritau să câştige

Hagi: Păcat de munca jucătorilor, meritau să câştige (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Pe scurt, ăsta e fotbalul. Echipa a jucat cu dorinţă când conduceam cu 1-0, a făcut totul. Am controlat tot jocul, adversarii nu au avut ocazii dar la două oportunităţi am primit goluri. Păcat, păcat de munca jucătorilor. La primul gol, când mingea era în posesia noastră, am pornit pe contraatac, dar s-a fluierat şi am primit apoi gol. Este un detaliu mic, dar cu efect mare. Păcat de munca jucătorilor, pentru că meritau să câştige. Am greşit la cele două goluri, dar în afara acelor faze noi am fost cei care am fi meritat să învingem", a spus Hagi.

Întrebat care va fi situaţia sa după această înfrângere, Hagi a răspuns: "Vom pleca acasă şi mâine vom discuta. În acest moment nu vreau să comentez".

Formaţia Galatasaray, antrenată de Gheorghe Hagi şi la care evoluază Bogdan Stancu, a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), de echipa Fenerbahce, în derbiul etapei a XXVI-a a campionatului Turciei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici