Handbal masculin: România - Belarus 22-33, în preliminariile Campionatului European din 2018

Echipa naţională de handbal masculin a României a pierdut, joi, scor 22-32 (11-19), meciul jucat pe teren propriu cu prima reprezentativă a Belarusului, decisiv pentru calificareala Campionatului European din 2018.

379 afișări
Imaginea articolului Handbal masculin: România - Belarus 22-33, în preliminariile Campionatului European din 2018

Handbal masculin: România - Belarus 22-33, în preliminariile Campionatului European din 2018

În urma acestui rezultat, România a rămas pe locul trei în grupa a doua din preliminarii, cu patru puncte, în urma Belarusului, lider, şi a Serbiei, ambele cu câte şapte puncte. "Tricolorii" au golaveraj negativ, 120:128. Elevii lui Xavi Pasqual mai au de disputat un joc, cu Polonia, dar chiar dacă îl vor câştiga nu mai au cum să se califice la turneul final de pe locul trei.

Cei mai buni marcatori români ai partidei cu Belarus au fost Mocanu şi Grigoraş, cu câte cinci reuşite, urmaţi de Csepreghi cu patru goluri. În tabăra bieloruşilor, Pukhouski a înscris de şapte ori, fiind golgheterul echipei.

Naţionalele Serbiei şi Belarusului şi-au asigurat prezenţa la turneul final de Campionat European din 2018, găzduit de Croaţia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici