În Brazilia, fotbalul a destrămat căsnicia unui celebru fotbalist. Un atacant de la Coreea de Sud, asaltat de cereri în căsătorie

Înainte de „optimea” Brazilia - Coreea de Sud, programată astă-seară, de la ora 21.00, la Doha, două ştiri fac înconjurul lumii.

1061 afișări
Imaginea articolului În Brazilia, fotbalul a destrămat căsnicia unui celebru fotbalist. Un atacant de la Coreea de Sud, asaltat de cereri în căsătorie

Adriano, pe când avea motive să râdă

Fotbalul face victime în Brazilia. Adriano, fostul mare număr 9 al Braziliei şi al echipei italiene Inter Milano, a mers la prieteni, ca să vadă meciul Brazilia – Elveţia, din faza grupelor Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

Dar, el a comis gafa să se întoarcă acasă după două zile, ceea ce a determinat-o pe logodnica lui să intenteze divorţ.

Micaela Mesquita, o coafeză, a decis să se despartă de cel poreclit „Împăratul” la 24 de zile de la căsătoria derulată pe 9 noiembrie. 

La asiatici, eroul este fotbalistul Cho Gue-Sung, o adevărată vedetă a Cupei Mondiale. Pe numele lui curg cererile în căsătorie şi se înregistrează un boom pe reţelele de socializare.

După cum a explicat Sportbible, a devenit un star absolut în ţara sa şi pe reţelele de socializare.

Numărul 9 al naţionalei asiatice este apreciat şi pentru felul cum arată, nu doar pentru jocul său.

Profilul său de Instagram a avut o creştere de urmăritori. Cho Gue-Sung a trecut de la 20.000 de urmăritori la 1.700.000.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici