Internazionale Milano, cu Cristian Chivu titular, a câştigat Liga Campionilor - GALERIE FOTO

Formaţia italiană Internazionale Milano, cu românul Cristian Chivu în teren până în minutul 68, a câştigat Liga Campionilor, după ce a învins, sâmbătă, pe stadionul Santiago Bernabeu din Madrid, echipa germană Bayern Munchen, scor 2-0 (1-0), în finala competiţiei.

100 afișări
Imaginea articolului Internazionale Milano, cu Cristian Chivu titular, a câştigat Liga Campionilor - GALERIE FOTO

Internazionale Milano, cu românul Cristian Chivu titular, a câştigat Liga Campionilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ambele goluri au fost marcate de argentinianul Diego Milito, în minutele 35 şi 70.

Diego Milito a deschis scorul pentru Internazionale Milano în minutul 35. Portarul Julio Cesar a degajat până la Milito, care a trimis balonul la Sneijder, olandezul a retrimis argentinianului, care a controlat mingea şi a marcat în poarta lui Butt.

Diego Milito a dus scorul la 2-0, în minutul 70, după ce a primit o pasă de la Eto'o şi l-a învins pe Butt cu un şut la colţul stâng.

Bayern Munchen: 22. Butt - 21. Lahm, 5. Van Buyten, 6. Demichelis, 28. Badstuber - 10. Robben, 17. Van Bommel, 31. Schweinsteiger, 8. Hamit Altintop (18. Klose '63) - 25. Muller, 11. Olici (33. Gomez '74). Antrenor: Louis van Gaal.

Internazionale Milano: 12. Julio Cesar - 13. Maicon, 6. Lucio, 25. Samuel, 26. Chivu (5. Stankovici '68) - 4. Zanetti, 19. Cambiasso - 9. Eto'o, 10. Sneijder, 27. Pandev (11. Muntari '79) - 22. D. Milito (23. Materazzi '90+2). Antrenor: Jose Mourinho.

Cartonaşe galbene: Demichelis '26, Van Bommel '78 / Chivu '30

Meciul a fost arbitrat de englezul Howard Webb, ajutat la cele două linii de compatrioţii săi Michael Mullarkey şi Darren Cann, în timp ce arbitru de rezervă a fost Marin Atkinson.

Vezi aici rezumatul video al meciului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici