Iordănescu spune că Raţ ar putea absenta la meciul cu Insulele Feroe

Selecţionerul Anghel Iordănescu a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că fundaşul Răzvan Raţ are o problemă de sănătate şi deocamdată nu ştie dacă îl poate folosi în partida cu Insulele Feroe, din preliminariile Euro-2016.

94 afișări
Imaginea articolului Iordănescu spune că Raţ ar putea absenta la meciul cu Insulele Feroe

Iordănescu spune că Raţ ar putea absenta la meciul cu Insulele Feroe (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / Silvia Ilie)

"Raţ are o problemă de sănătate şi nu ştiu dacă vom putea conta pe el. Sânmărtean e răcit, Dragoş Grigore e accidentat, Torje acuză o miozită, iar Prepeliţă a primit o lovitură puternică şi a trebuit să fie înlocuit. M-am gândit şi îl aştept şi pe Săpunaru, dar şi el are o problemă de sănătate, aşa cum îl aştept şi pe Tamaş", a declarat Iordănescu.

Iordănescu a subliniat că meciul cu Insulele Feroe nu va reprezenta o formalitate, subliniind că jucătorii trebuie să fie cât mai concentraţi: "Suntem gata să începem pregătirile pentru meciul cu Feore. Echipa naţională conduce grupa şi ne dorim cu toţii ca la finalul săptămânii să ne consolidăm poziţia. Meciul cu Feroe trebuie câştigat, nu va fi o simplă formalitate. Va trebui să abordăm jocul cu multă concentrare, Feore are 11 jucători care evoluează în străinătate. Trebuie să dăm dovadă de determinare şi să rezolvăm jocul cât se poate de repede", a subliniat selecţionerul.

Meciul România - Insulele Feroe este programat duminică, 29 martie, la ora 19.00, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici