Mircea Sandu a participat la inaugurarea unui parc din Sectorul 2

Preşedintele FRF Mircea Sandu a participat, duminică, împreună cu primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, la inaugurarea Parcului Râul Colentina care include un teren de fotbal sintetic realizat cu o investiţie UEFA în valoare de 100.000 de euro.

147 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu a participat la inaugurarea unui parc din Sectorul 2

Mircea Sandu (Imagine: Razvan Lupica/ Mediafax Foto)

Oficialul Federaţiei Române de Fotbal a declarat că în România ar trebui să se construiască mult mai multe astfel de parcuri cu zone dedicate activităţilor sportive, dând exemplul Turciei care deţine mii de astfel de terenuri de fotbal.

"Sunt bucuros, este o zonă cum ar trebui să fie multe în Bucureşti şi în ţară. Este un model în continuare pentru primarul Sectorului 2, dar şi pentru ceilalţi primari. Sunt convins că de pe acest teren de fotbal, fost maidan, vor ajunge copii la Juventus Colentina care este aproape sau şi la alte cluburi din Bucureşti. Am făcut câteva terenuri aici, mai sunt şi în Sectorul 3, în total sunt 52 de terenuri în toată ţara. Dar mai avem nevoie, în Turcia sunt mii. Terenul acesta este făcut de Primărie împreună cu Federaţia Română de Fotbal, dar investiţia este a UEFA. Terenul a costat 100.000 de euro şi va fi inaugurat de preşedintele Michel Platini în preziua finalei Ligii Europa, la 8 mai", a spus preşedintele FRF.

Mircea Sandu a avut un dialog cu un băiat în vârstă de 6 ani îmbărcat în echipament sportiv care l-a abordat spunându-i:

"Fotbalul e viaţa mea". Oficialul FRF l-a îndemnat pe acesta să practice fotbalul dar în acelaşi timp să nu neglijeze şcoala. "Bă, tu eşti şmecher, dar dacă nu faci şcoală te omor. Fii atent ce îţi spun: fotbal şi şcoală. Pentru că fără şcoală nu faci nimic. Trebuie să faci şcoală, facultate, să ai un viitor dacă Doamne-fereşte la 23 de ani te accidentezi şi nu mai poţi să joci fotbal. Şi atunci eşti şi mai deştept decât alţi fotbalişti", a spus, Sandu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici