Mureşan: Nici nu trebuia să se joace aceste două etape din retur în 2010

Preşedintele grupării CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, luni, după amânarea etapei a XIX-a pentru 2011, că încă de la început nu a înţeles de ce au fost programate primele două runde din retur în 2010, având în vedere faptul că în decembrie nu sunt condiţii pentru joc.

8 afișări
Imaginea articolului Mureşan: Nici nu trebuia să se joace aceste două etape din retur în 2010

Mureşan: Nici nu trebuia să se joace aceste două etape din retur în 2010 (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"În primul rând nici nu trebuia să se joace aceste două etape din retur în 2010. Nici nu am văzut sensul acestui fapt, încă de la început. Condiţiile meteo nu permit să joci în decembrie, asta e realitatea. Terenurile sunt proaste, rişti accidentări, plus că temperaturile devin foarte scăzute. Nu cred că aceste două etape jucate în 2010 ar fi ajutat foarte mult la pregătirile naţionalei. Trebuie să facem o delimitare clară între competiţia internă şi programul naţionalei", a spus Mureşan.

Iuliu Mureşan a precizat că jucătorii echipei CFR Cluj vor intra în vacanţă în curând, iar reunirea este programată la 9 ianuarie. "Noi le vom da vacanţă mai repede jucătorilor. A fost un an foarte greu, extrem de obositor, şi cred că trebuie şi ei să-şi reîncarce bateriile. Probabil că începând de vineri vor pleca spre casă, iar reunirea va fi pe 9 ianuarie. Cantonamentul va fi în Antalya", a declarat Mureşan.

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a decis, luni, ca etapa a XIX-a a Ligii I, care ar fi trebuit să aibă loc la sfârşitul acestei săptămâni, să fie amânată pentru 2011, din cauza vremii nefavorabile, informează site-ul oficial al FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici