Oţelul Galaţi - Dinamo, scor 1-1, în Liga I

Formaţia Dinamo a remizat, miercuri, în deplasare, scor 1-1 (1-1), cu echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I, în care a evoluat în inferioritate numerică din minutul 41, şi a ratat un penalti spre finalul jocului.

365 afișări
Imaginea articolului Oţelul Galaţi - Dinamo, scor 1-1, în Liga I

Oţelul Galaţi - Dinamo, scor 1-1, în Liga I (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golurile au fost marcate de Iorga '25 pentru Oţelul, respectiv M. Niculae '27 (penalti) pentru Dinamo.

1-0: Iorga a deschis scorul cu un şut la colţul lung, după o pasă de la Pena;

1-1: Istvan Kovacs a acordat penalti pentru Dinamo după un henţ al lui Filip în careu. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Marius Niculae.

Dinamo a rămas în inferioritate numerică, în minutul 41, când Marius Niculae a fost eliminat pentru o intervenţie la Sîrghi.

În minutul 81, Cătălin Munteanu a ratat un penalti acordat de Kovacs pentru un fault la Dănciulescu.

În minutul 82, Punosevac a trimis mingea în poarta echipei Dinamo, dar golul a fost anulat din cauza unui fault în atac.

Oţelul Galaţi: Brăneţ - Râpă, Sîrghi, S. Costin, Sălăgeanu - Filip (Punosevac '77), Giurgiu - Antal, Didi (Paraschiv '63), Iorga (Stromajer '71) - Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Dinamo: Bălgrădean - Scarlatache, Luchin, Grigore, Pulhac - Rus (Curtean '66), Kone, C. Munteanu (Bucşă '90), Alexe - Niculae, Dănciulescu (Platini '90+2). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: Pena '17, Sîrghi '69, Paraschiv '79, Râpă '81, Sălăgeanu '81 / D. Grigore '11, Pulhac '14, Luchin '32, Curtean '89, Bălgrădean '90+4

Cartonaş roşu: Niculae '41

Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Cristian Nica, Octavian Şovre (asistenţi) - Ionuţ Iugulescu (rezervă)

Observatori: Eduard Alexandru, Gheorghe Moise

La meci au asistat aproximativ 10.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici