Video Portarul Universităţii Craiova, Mirko Pigliacelli, ironizat la ieşirea din carantină.14 zile nu l-a căutat nimeni

  • Mirko Pigliacelli a stat în carantină 14 zile, la un hotel din Craiova
  • Italianul a stat în acelaşi hotel cu noul antrenor al oltenilor, Cristiano Bergodi, dar nu au vorbit deloc
  • Pigliacelli nu a fost vizitat de colegi şi nici la telefon nu a vorbit cu reprezentanţii clubului
506 afișări

Mirko Pigliacelli, portarul echipei Universitatea Craiova, a ieşit azi din carantină. A stat 14 zile închis într-o cameră, la un hotel de patru stele din Craiova. La plecare, a fost ironizat de „colegii de carantină”.

Doar doi colegi de la echipă l-au întrebat de sănătate, în această perioadă, a mărturisit italianul la ieşirea din carantină. Nici cu Bergodi, noul antrenor al oltenilor nu a vorbit, deşi au stat în acelaşi hotel.

CMirko Pigliacelli, portarul Universităţii Craiova: Am vorbit doar cu Koljic şi cu Acka. Cu altcineva...nu m-a sunat nimeni şi nu mi-a trimis nimeni niciun mesaj.(...) Nu am vorbit cu nimeni. Nici cu antrenor, nici de la club.

De altfel, italianul nu a fost prea iubit, în ultima vreme, la echipă. A făcut mofturi la antrenamente şi a intrat în conflict cu suporterii care l-au numit „trădător”. Astăzi, l-a aşteptat doar un prieten. Deşi n-a mai pus piciorul pe minge de două luni, Pigliacelli e convins că Universitatea Craiova va fi campioana sezonului. Italianul se va întoarce la antrenamente, marţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici