Real Madrid a ajuns la un acord cu Aurelien Tchouameni. Transfer de peste 100 de milioane de euro

Real Madrid a ajuns la un acord cu Monaco în valoare de peste 100 de milioane de euro pentru mijlocaşul francez Aurelien Tchouameni, conform mai multor surse din presa europeană.

2612 afișări
Imaginea articolului Real Madrid a ajuns la un acord cu Aurelien Tchouameni. Transfer de peste 100 de milioane de euro

Los Blancos au ratat la începutul verii semnarea contractului cu Kylian Mbappe şi şi-au îndreptat rapid atenţia către Tchouameni, care a mai fost dorit de Chelsea, Liverpool şi Paris Saint-Germain.

Conform 90min.com, au fost convenite condiţii personale cu toate cele patru părţi, dar Tchouameni a întrerupt ulterior discuţiile cu ultimele trei, după ce a decis că vrea să se alăture Realului în această vară, iar negocierile dintre cele două cluburi au continuat.

Acum, surse apropiate, citate de 90min.com, au confirmat că s-a ajuns la un acord pentru a semna cu Tchouameni, Real fiind de acord să plătească o sumă iniţială de 80 de milioane de euro, plus încă 20 de milioane de euro în plus sub formă de bonificaţii.

Jucătorul de 22 de ani s-a impus ca un mijlocaş de elită în sezonul trecut la Monaco, cu 50 de apariţii în toate competiţiile, cu cinci goluri şi trei pase de gol, iar acum este un obişnuit în loturile Franţei lui Didier Deschamps.

Tchouameni a jucat majoritatea minutelor sale ca mijlocaş defensiv, acţionând fie solitar, fie alături de Youssouf Fofana, dar se simte bine şi într-un rol ceva mai avansat.

El va deveni a doua achiziţie a Realului în această vară, după Antonio Rudiger, care a acceptat să se alăture clubului pe bază de transfer gratuit după ce a lăsat să îi expire contractul cu Chelsea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici