Real Madrid va primi o ofertă de 180 milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo, cel mai scump transfer din toate timpurile/ Cluburile interesate de atacantul portughez

Clubul Real Madrid va primi o ofertă de 180 de milioane de euro pentru atacantul Cristiano Ronaldo, scrie cotidianul portughez A Bola.

2928 afișări
Imaginea articolului Real Madrid va primi o ofertă de 180 milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo, cel mai scump transfer din toate timpurile/ Cluburile interesate de atacantul portughez

Real Madrid va primi o ofertă de 180 de milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo, cel mai scump transfer din toate timpurile/ Cluburile interesate de atacantul portuchez

Echipele care vor să îl transfere pe fotbalistul portughez sunt Manchester United, Paris Saint-Germain şi AS Monaco, dar şi un club din campionatul Chinei, precizează sursa amintită.

Dacă se va realiza, acest transfer va deveni cel mai scump din toate timpurile. În prezent, recordul este deţinut de mijlocaşul francez Paul Pogba, care a fost transferat de la Juventus Torino la Manchester United, în 2016, pentru suma de 105 milioane de euro.

În vârstă de 32 de ani, Cristiano Ronaldo este cotat la 100 de milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.de. În stagiunea recent încheiată, Ronaldo a jucat în 46 de meciuri pentru Real Madrid, în toate competiţiile, şi a reuşit să marcheze 42 de goluri.

Cristiano Ronaldo evoluează pentru Real Madrid din 2009, an în care a fost transferat de la Manchester United, în schimbul sumei de 94 de milioane de euro. Contractul dintre portughez şi clubul de pe Santiago Bernabeu este valabil până în vara anului 2021.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici