Retragerea iminentă a Serenei Williams determină creşterea vânzării de bilete pentru U.S. Open

Cererea de bilete pentru ultimul Grand Slam al anului de la Flashing Meadow a crescut în cele 24 de ore care au urmat anunţului Serenei Williams că se va retrage după US Open, a declarat pentru Reuters retailerul de bilete StubHub.

290 afișări
Imaginea articolului Retragerea iminentă a Serenei Williams determină creşterea vânzării de bilete pentru U.S. Open

„De obicei, vedem că cererea creşte pe StubHub atunci când un jucător îşi anunţă retragerea, iar acest lucru se întâmplă mai ales acum, când este vorba de Serena Williams, fără îndoială una dintre cele mai mari jucătoare care a pus piciorul pe terenul de tenis", a declarat purtătorul de cuvânt Adam Budelli.

„În ultimele 24 de ore, am înregistrat de opt ori mai multe vânzări pe StubHub pentru U.S. Open decât media zilnică, dar vestea cea mai bună pentru fani este că preţul mediu plătit pentru un bilet a rămas constant, ceea ce arată că există o mulţime de stocuri pentru cei care vor să urmărească personal acest moment istoric al sportului."

Şase dintre cele 23 de titluri de Grand Slam ale lui Williams au fost obţinute la US Open, unde a mai ajuns în finală şi în 2019.

Serena, în vârstă de 40 de ani, şi sora sa Venus, au luat cu asalt lumea tenisului când au ieşit de pe terenurile din Compton, California, un cartier afectat de criminalitate, pe când erau adolescente, şi au continuat să domine şi să schimbe faţa sportului predominant alb.

Williams a câştigat ultimul ei turneu major în 2017, la Australian Open, în timp ce era însărcinată cu fiica ei, Olympia.

„Nu mi-a plăcut niciodată cuvântul retragere", a scris Williams, care a jucat doar două meciuri în acest an, într-un articol publicat marţi de Vogue.

„Poate că cel mai bun cuvânt pentru a descrie ceea ce am de gând să fac este evoluţie. Sunt aici pentru a vă spune că evoluez departe de tenis, spre alte lucruri care sunt importante pentru mine."

Retragerea lui Williams va fi cu siguranţă un subiect de discuţie important atunci când va începe U.S. Open, la sfârşitul acestei luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici