Video România se pregăteşte pentru EURO 2021: primul stadion va fi finalizat în două luni. Nu e Ghencea, aşa cum anticipa toată lumea

  • Noul stadion Arcul de Triumf va fi gata la finalul lunii iulie
  • Pe arena Arcul de Triumf se vor antrena echipele care vor participa la EURO, în vara anului 2021
  • Stadioanele Ghencea, Arcul de Triumf şi Giuleşti vor fi gata în 2020
1207 afișări

”Au mai rămas doar câteva zile până când România va ieşi din starea de urgenţă şi va întra în cea de alertă, însă aici, pe stadionul Arcul de Triumf, carantina nu s-a simţit, muncitorii au lucrat începând cu ora 7 dimineaţa până la ora 7 seara. 

Deşi lucrările la stadionul Ghencea sunt mai avansate, Ministrul Tineretului şi Sportului a anunţat că acest stadion, care va avea o capacitate de 8.000 de locuri va fi primul gata la sfârşitul lunii iulie”, transmite reporterul Mediafax, Mihaela Măncilă.

Arena va fi pusă la dispoziţia echipelor care vor participa la EURO, reprogramat pentru vara anului 2021. Noul stadion Arcul de Triumf nu va găzdui meciuri oficiale, dar se vor face antrenamente 

”Se lucrează, suntem în grafic. Toate stadioanele vor fi finalizate în acest an”, a precizat Ionuţ Stroe, ministrul Tineretului şi Sportului.

Preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache, a declarat pentru sport.ro că nu a fost contactat de niciun club de fotbal din ţară pentru a închiria noua arenă. Acesta susţine că stadionul este unul de rugby şi nu ştie dacă vor intra şi alte sporturi pe Arcul de Triumf.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici