Sala "Dinamo" se redeschide publicului după aproximativ 5 luni

Sala "Dinamo" se redeschide publicului după aproximativ 5 luni, timp în care a fost închisă de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) pentru că nu erau îndeplinite normele de securitate la un eventual incendiu, notează ProSport.

325 afișări
Imaginea articolului Sala "Dinamo" se redeschide publicului după aproximativ 5 luni

Sala "Dinamo" se redeschide publicului după aproximativ 5 luni

Prima partidă cu spectatori în arena din Ştefan cel Mare va fi Dinamo - Dunărea Călăraşi la handbal masculin (duminică, ora 11:15), în cadrul play-off-ului Ligii Naţionale.

"Sala de sport competiţională Dinamo îşi deschide porţile pentru suporterii alb-roşii. În urma apariţiei în Monitorul Oficial din 22.03.2016 a Legii 33/2016 privind aprobarea OUG 52/2015, s-a creat posibilitatea exploatării obiectivelor care nu au autorizaţie de incendiu pe proprie răspundere, cu condiţia obţinerii autorizaţiei până pe 31.12.2016. În aceste condiţii, la nivelul conducerii CS Dinamo s-a luat decizia utilizării Sălii de sport competiţionale Dinamo, cu adoptarea tuturor măsurilor necesare pentru prevenirea apariţiei vreunui incendiu", se specifică într-un comunicat postat pe site-ul oficial al CS Dinamo.

La sfârşitul acestei săptămâni începe play-off-ul Ligii Naţionale de handbal masculin, iar Dinamo aşteaptă câţi mai mulţi spectatori la meciul cu Dunărea Călăraşi. „Este cea mai bună veste pe care o puteam primi. Aveam nevoie de suporteri, pentru că ştim cât de mult contează energia pe care ni-o transmit”, a declarat antrenorul principal al echipei de handbal, Eliodor Voica, pentru ProSport.

Primele partide din play-off se vor desfăşura după următorul program:

HC Odorhei - Potaissa Turda, sâmbătă, ora 11:00

Steaua - Poli Timişoara, sâmbătă, ora 12:45

CSM Bucureşti - Adrian Petrea Reşiţa, sâmbătă, ora 18:00

Dinamo - Dunărea Călăraşi, duminică, ora 11:15

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici