Steaua a remizat cu FC Timişoara, scor 3-3, în Liga I

Formaţia Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, scor 3-3 (1-0), meciul susţinut, duminică seară, pe teren propriu, în compania echipei FC Timişoara, în derbiul etapei a XXIX-a a Ligii I.

44 afișări
Imaginea articolului Steaua a remizat cu FC Timişoara, scor 3-3, în Liga I

Steaua a remizat cu FC Timişoara, scor 3-3, în Liga I (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Golurile gazdelor au fost marcate de Golanski '33, Kapetanos '80 din penalti şi Jelev '90+3, în timp ce pentru oaspeţi ai înscris Cociş '48, Contra '85 din penalti şi '90+1.

În minutul 33, Bănel Nicoliţă a centrat de partea stângă, Kapetanos a prelungit balonul cu capul şi Golanski a înscris cu un şut din 6 metri.

Cociş a restabilit egalitatea în minutul 48 cu un şut plasat pe lângă Zapata, după ce a fost lansat pe culoar de Goga care a beneficiat de o greşeală a lui Pleşan.

În minutul 80, Kapetanos a transformat penaltiul pe care arbitrul Sebastian Colţescu l-a dictat la faultul lui Bonfim asupra lui Artiom Karamian.

În minutul 85, Contra a transformat penaltiul pe care Sebastian Colţescu l-a acordat după faultul lui Parpas la Magera.

Timişorenii au preluat conducerea în minutul 88, atunci când Contra a executat o lovitură liberă de la 18 metri lateral stânga, balonul a fost deviat de zid şi a intrat în poartă păcălindu-l pe Zapata.

Steaua a reuşit egalarea în minutul 90+3, atunci când Jelev a înscris cu un şut de la 12 metri, după o recentrare a lui Kapetanos.

Steaua Bucureşti: 1. Zapata - 4. Golanski, 2. Parpas, 5. Jelev, 18. P. Marin - 16. Nicoliţă, 8. Ov. Petre, 19. Pleşan (10. Cr. Tănase '60), 11. Arm. Karamian (77. Art. Karamian '70) - 28. B. Stancu (24. Surdu '77), 9. Kapetanos. Antrenor: Mihai Stoichiţă.

FC Timişoara: 99. Taborda - 2. Bonfim, 14. Mera (17. Magera '82), 28. Cisovsky, 8. Sepsi - 77. Dede (25. Kozak '65) - 7. Curtean (6. Nibombe '90), 55. Bourceanu, 34. Contra - 9. Cociş, 21. Goga. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Cartonaşe galbene: Golanski '82, Parpas '84, Jelev '87. On. Petre '90+1 / Goga '37, Cisovsky '41, Dede '55, Taborda '79.

Arbitrii: Sebastian Colţescu (central) - Aurel Oniţă, Dorin Mudura (asistenţi) - Teodor Crăciunescu (rezervă).

Observatori: Constantin Gheorghe, Alexandru Boc.

Supervizor: Dumitru Mihalache.

La partida din Ghencea au asistat aproximativ 8.000 de spectatori, dintre care 200 de suporteri bănăţeni.

După golul marcat de Golanski, fanii stelişti de la Peluza Nord au aprins o torţă.

Suporterii care reprezintă Peluza Nord au aruncat cu o torţă în jandarmii care erau în conflict cu o parte din fanii de la tribuna a doua şi care înainte ocupau Peluza Sud. Cei care ocupau locurile de la tribuna a doua au rupt mai multe scaune şi au aruncat în jandarmi. Suporterii au scandat împotriva finanţatorului Stelei, Gigi Becali.

Jandarmii i-au evacuat pe suporterii de la tribuna a doua.

Urmareşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii fă click aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici