Steaua Bucureşti - Sportul Studenţesc, scor 4-2, în Liga I

Echipa Steaua Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 (3-1), formaţia Sportul Studenţesc, într-un meci din etapa a X-a a Ligii I.

82 afișări
Imaginea articolului Steaua Bucureşti - Sportul Studenţesc, scor 4-2, în Liga I

Steaua Bucureşti - Sportul Studenţesc, scor 4-2, în Liga I (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golurile învingătorilor au fost marcate de B. Stancu '5, '42, B. Pătraşcu '31 autogol şi Bilaşco '67, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Varga '3 şi '90+2 din penalti.

0-1: Sportul a executat repede o lovitură liberă, balonul a ajuns la Varga, iar acesta a înscris cu un şut plasat.

1-1: Cristi Tănase a centrat de pe partea stângă şi Bogdan Stancu a reluat balonul în plasă din mijlocul careului.

2-1: Iulian Apostol a centrat de pe partea dreaptă, iar Bogdan Pătraşcu a lovit defectuos balonul cu capul şi l-a trimis în propria poartă.

3-1: Bogdan Stancu a combinat cu Tănase, a rămas singur cu portarul Niculescu şi l-a învins pe acesta cu un şut de la 12 metri.

4-1: Bogdan Stancu l-a lansat în adâncime pe Bilaşco, acesta a pătruns în careu şi a înscris cu un şut plasat de la 7 metri.

4-2: Gardoş l-a faultat în careu pe Chihaia, iar Varga a transformat penaltiul acordat de Alexandru Tudor.

Steaua Bucureşti: 12. Tătăruşanu - 29. Bonfim, 22. Galamaz, 6. Gardoş, 14. Latovlevici - 21. Ricardo - 16. Nicoliţă (27. Marinescu '74), 32. Apostol, 28. B. Stancu, 10. Tănase (5. Brandan '69) - 17. Bilaşco (9. Kapetanos '80). Antrenor: Marius Lăcătuş.

Sportul Studenţesc: 12. V. Niculescu - 15. Ciupe, 24. Patrichi, 27. Raţiu, 4. L. Cazan (29. Farmache '9) - 19. Cruceru, 7. B. Pătraşcu - 11. C. Gheorghe (22. Postolache '25), 10. Ferfelea (18. Chihaia '79), 20. Varga - 9. Curelea. Antrenor: Viorel Moldovan.

Cartonaşe galbene: Bilaşco '63 / Cruceru '41, Ferfelea '58. B. Pătraşcu '82, Curelea 89.

Arbitri: Alexandru Tudor (central) - Iulian Radu, Florin Stănescu (asistenţi) - Teodor Crăciunescu (rezervă).

Observatori: Constantin Gheorghe, Claudiu Popa.

Supervizor: Adalbert Kassai.

La partida de pe stadionul din Bulevardul Ghencea au asistat aproximativ 10.000 de spectatori, printre care şi 20 de suporteri ai oaspeţilor.

Fundaşul Sportului Studenţesc, Lucian Cazan, s-a accidentat la primul gol al Stelei, atunci când a fost lovit de propriul portar, şi a fost înlocuit cu Farmache.

În pauza meciului, un spectator prezent la meci a cerut-o în căsătorie pe prietena sa prin intermediul crainicului stadionului, pe tabelă apărând întrebarea "Vrei să te măriţi cu mine?" şi o poză cu cei doi.

În minutul 74, preparatorul fizic al Stelei, Michele Bon, a fost trimis în tribună de arbitrul Alexandru Tudor.

Atacantul Marius Bilaşco a înscris primul gol pentru Steaua, iar mijlocaşul Lucian Marinescu a debutat la gruparea "roş-albastră".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici