Thiago Motta a lovit, accidental, cu maşina un fan de la Paris Saint Germain. Fotbaliştii, primire OSTILĂ după ce au pierdut cu 1-6 meciul cu Barcelona

Fotbaliştii de la PSG au avut parte de o primire ostilă după ratarea calificării în sferturile Ligii Campionilor. Parizienii au fost aşteptaţi de către fani la sosirea în capitala Franţei şi au fost apostrofaţi, iar Thiago Motta l-a lovit, accidental, pe unul dintre aceştia, scrie Radio Monte Carlo.

767 afișări
Imaginea articolului Thiago Motta a lovit, accidental, cu maşina un fan de la Paris Saint Germain. Fotbaliştii, primire OSTILĂ după ce au pierdut cu 1-6 meciul cu Barcelona

Thiago Motta a lovit, accidental, cu maşina un fan de la Paris Saint Germain. Fotbaliştii de la PSG, primire OSTILĂ după ce au pierdut cu 1-6 meciul cu Barcelona (Imagine: Sports Roll Call)

Eliminaţi de Barcelona după ce au avut calificarea la îndemână, jucătorii de la PSG au trebuit să dea socoteală fanilor prezenţi la sosirea acestora în Franţa. Agitaţi şi furioşi după eliminarea din Liga Campionilor, suporterii echipei PSG au mers la fiecare jucător care trecea pe lângă ei cu maşina să ceară socoteală, iar Thiago Motta l-a lovit, accidental, pe unul dintre aceştia. Incidentul a fost unul minor, fanul neavând nevoie de îngrijiri medicale. Barcelona este prima echipă din istoria Ligii Campionilor care reuşeste să se califice după ce a pierdut cu 0-4 în manşa tur. Motta nu a făcut parte din lotul lui PSG pentru returul cu Barcelona, datorită unei accidentări.

Luis Suarez, în minutul 3, Layvin Kurzawa, în minutul 20 cu un autogol, Leo Messi, în minutul 50, din penalty, Neymar de două ori, în minutele 87 şi 90+1, şi Sergi Roberto, în minutul 90+5 au înscris pentru catalani, în timp ce pentru PSG a marcat Edinson Cavani, în minutul 62. În tur, PSG câştigase cu 4-0, după "dubla" lui Angel Di Maria şi golurile lui Julian Draxler şi Edinson Cavani.

Formaţia catalană antrenată de Luis Enrique este pentru al zecelea an consecutiv în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, unde s-au mai calificat până acum Bayern Munchen, Real Madrid şi Borussia Dortmund.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici