Tiger Woods: Este posibil să nu mai joc niciodată golf profesionist

Jucătorul de golf, Tiger Woods, a declarat joi într-o conferinţă de presă că încă nu se simte pregătit să revină în circuitul profesionist, din cauza problemelor medicale.

535 afișări
Imaginea articolului Tiger Woods: Este posibil să nu mai joc niciodată golf profesionist

Tiger Woods: Este posibil să nu mai joc niciodată golf profesionist

"Este posibil să nu mai joc niciodată golf profesionist. Nu mă grăbesc. Voi aştepta să văd cum evoluează lucrurile. Înainte nu puteam nici măcar să conduc o maşinuţă de golf. Aveam dureri imense la spate. Mă antrenez în continuare, mă simt din ce în ce mai bine. Voi începe să fac şi exerciţii specifice pentru că, evident, nu m-am axat pe golf în ultima perioadă", a declarat Tiger Woods.

În ultimii ani, Tiger Woods suferit mai multe operaţii la spate, în zona lombară, din cauza cărora nu a mai concura la cel mai înalt nivel. 14 turnee majore a câştigat americanul de-a lungul carierei. Timp de 683 de săptămâni a fost Woods lider mondial, dar între timp a ieşit din top 1000. În urmă cu câteva săptămâni, Tiger Woods povestea că a avut nopţi în care nu a putut dormi din cauza durerilor. În trecut, americanul a mai suferit operaţii la călcâiul lui Ahile şi la genunchiul stâng.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici