Viorel Hizo: Campionatul ăsta se dispută cu pistoalele pe masă

Antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat, marţi, că returul Ligii I se va disputa "cu pistoalele pe masă", precizând că formaţia sa are a treia şansă la titlu, după Oţelul Galaţi şi FC Timişoara, informează site-ul oficial al grupării moldave.

34 afișări
Imaginea articolului Viorel Hizo: Campionatul ăsta se dispută cu pistoalele pe masă

Viorel Hizo: Campionatul ăsta se dispută cu pistoalele pe masă (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Avem a treia şansă la titlu anul acesta, după Oţelul şi Timişoara. Clasamentul reflectă în bună măsură valoarea actuală a echipelor, însă în ce ne priveşte trebuia să fim mai sus cu un loc, dacă nu pierdeam nepermis la Timişoara sau nu făceam egal acasă cu Astra. Campionatul ăsta se dispută cu pistoalele pe masă. Va fi foarte greu penru toată lumea, dar eu am încredere în FC Vaslui că poate câştiga campionatul", a spus Hizo.

Tehnicianul vasluienilor a afirmat că şi-ar fi dorit să transfere unul sau doi jucători, dar clubul nu va face achiziţii: "Începem o perioadă de pregătire foarte împortantă pentru echipă, iar eu m-am pus la punct în ultimele zile cu tot ceea ce înseamnă nou în pregătirea fizică. Vreau ca în meciurile din retur să jucăm fotbal şi după minutul 60. Când am venit aici, echipa era într-o situaţie mai puţin plăcută cu toate scandalurile anterioare, iar misiunea mea a fost să adun cât mai multe puncte în dreptul Vasluiului. De abia acum mă voi concentra asupra modelării echipei prin prisma mea. Vor apărea în primul 11 jucători care nu prea au fost văzuţi în prima parte a campionatului. Avem un lot consistent, cu toate că această imposibilitate de a transfera nu prea ne convine. Aş fi vrut să transfer un jucător, maxim doi pe posturile pe care eu le consider deficitare".

FC Vaslui a plecat astăzi într-un contonament de opt zile la Poiana Braşov, care va include şi un meci de pregătire, la 26 ianuarie, cu formaţia CSM Braşov, din Liga a III-a. De asemenea, FC Vaslui va mai juca un meci amical, la 30 ianuarie, pe teren propriu, cu echipa FCM Bacău, din Liga a II-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici