Vlad Chiricheş a devenit tată: Cel mai important moment din viaţa mea

Vlad Chiricheş trăieşte cea mai frumoasă experienţă din viaţa sa. Dincolo de trăirile de pe terenul de fotbal, fundaşul naţionalei şi al celor de la Napoli are parte acum de un moment cu adevărat deosebit: soţia sa Sabrina i-a oferit un fiu.

3472 afișări
Imaginea articolului Vlad Chiricheş a devenit tată: Cel mai important moment din viaţa mea

Vlad Chiricheş a devenit tată: Cel mai important moment din viaţa mea

"Prima zi cu băieţul meu! Cel mai important moment din viaţa mea!", a fost mesajul postat de Chiricheş pe un site de socializare alături de fotografia cu el şi fiul său.

Vlad Chiricheş, fundaşul echipei Napoli, a fost titular pentru naţionala României în partida cu Polonia, din preliminariile Campionatului Mondial din 2018, pierdută de elevii lui Christoph Daum, scor 0-3, pe Arena Naţională.

În clasamentul grupei E, România ocupă locul 4, cu cinci puncte după primele patru meciuri disputate din actuala campanie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici