Printre cei 176 de morţi care au pierit în urma prăbuşirii avionului Boeing în Iran sunt familii întregi, dar şi 15 copii

Prăbuşirea avionului Boeing în Iran s-a soldat cu moartea a 176 de persoane, printre care s-au aflat familii întregi, copii şi tineri căsătoriţi, relatează Daily Mail.

8424 afișări
Imaginea articolului Printre cei 176 de morţi care au pierit în urma prăbuşirii avionului Boeing în Iran sunt familii întregi, dar şi 15 copii

sursa FOTO: Facebook

Bilanţul sumbru al tragediei aviatice din Iran, în care şi-au pierdut viaţa 176 de persoane, dezvăluie faptul că familii întregi, inclusiv 15 copii, au pierit în urma prăbuşirii avionului Boieng, relatează Daily Mail

Printre victime se află un cuplu suedez căsătorit, Raheleh şi Mikael Lindberg, în vârstă de 37 de ani, respectiv 40 de ani, care au murit împreună cu cei doi copii, Erik, de 9 ani, şi Emil, de 7 ani. 

A doua familie care şi-a pierdut viaţa în urma exploziei avionului era din Canada. Pedran Mousavi, de 47 de ani, şi soţia lui, Mojan Deneshmand, în vârstă de 43 de ani, şi-au găsit sfârşitul alături de fiicele lor, Daria, de 14 ani, şi Darina, de 10 ani. Cei doi soţi erau angajaţi ai Universităţii Alberta din Canada.

Printre morţi se află şi 15 copii, cel mai mic a fost născut în 2018. 

De asemenea un cuplu de tineri căsătoriţi din Canada au murit împreună în urma teribilului accident. Araj Pourzarabi în vârstă de 26 de ani şi Pouneh Gourji tocmai îşi făcuseră nunta în Iran. Ambi erau studenţi la Universitatea din Alberta. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici