Surse ucrainene: un ofiţer superior rus a fost ucis în Ucraina

Un alt ofiţer superior rus ar fi fost ucis în Ucraina, devenind ultimul dintr-o serie de ofiţeri de rang înalt care au murit de la declanşarea războiului, anunţă BBC.

1651 afișări
Imaginea articolului Surse ucrainene: un ofiţer superior rus a fost ucis în Ucraina

Potrivit informaţiilor din mass-media, colonelul Alexander Bespalov era comandantul Regimentului 59 de tancuri al Gărzii. Sursele nu au spus unde şi cum a fost ucis ofiţerul rus.

Vestea morţii sale a apărut pe un forum local de mesaje, „Overheard Novogorny" din oraşul Ozersk, unde Bespalov ar fi fost înmormântat. Mesajul a fost şters între timp.

O postare, despre care se crede că aparţinea surorii lui Bespalov, spunea că „este imposibil de exprimat în cuvinte ce durere simţi atunci când pierzi o persoană apropiată şi dragă".

Jurnaliştii de la BBC nu au putut verifica din alte surse moartea lui Bespalov.

Luni, Ucraina a anunţat că aproximativ 19.500 de soldaţi ruşi au fost ucişi în lupte.

La 25 martie, Rusia a stabilit propria cifră de victime la 1.351.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici