Video Efectele crizei. O companie de delivery a luat decizia de a părăsi România, din iunie

  • Uber Eats România va înceta activitatea începând cu 3 iunie, scrie Ziarul Financiar
  • Compania va sista operaţiunile şi în alte şapte pieţe mici
  • Uber Eats s-a lansat în România în 2018 şi a colaborat cu peste 700 de restaurante
1454 afișări

Uber Eats, unul dintre serviciile de livrare a mâncării la domiciliu din România, va sista operaţiunile pe piaţa locală din 3 iunie, scrie Ziarul Financiar.

„După doi ani în care am desfăşurat parteneriate cu restaurantele locale pentru a oferi servicii de livrare de mâncare convenabile şi de încredere, am luat decizia dificilă de a sista serviciile Uber Eats în România’’, a anunţat compania.

Uber Eats va înceta operaţiunile şi pe alte şapte pieţe de dimensiuni reduse, deoarece nu-şi poate atinge obiectivul de a ajunge pe primele locuri în topul livratorilor online, conform Reuters.

Uber Eats s-a lansat în România în anul 2018, iar la finalul anului trecut colabora cu peste 700 de restaurante.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici