Video ŞTIRILE OREI 09.00| 3 mai

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00.

78 afișări

Preşedintele Klaus Iohannis participă, azi, de la 12.20, ora României, la conferinţa „The State of The Union”, organizată de Institutul Universitar European de la Florenţa. De asemenea, şeful statului va avea o întrevedere, de la ora 18.10, cu premierul italian Giuseppe Conte.

Teodor Meleşcanu a declarat, aseară, pentru MEDIAFAX, că în două săptămâni va fi finalizată analiza MAE în cazul lui George Maior. Ministrul de Externe a adăugat că analiza ar putea include şi concluzii precum propunerea de rechemare a acestuia din funcţia de ambasador al României la Washington.

Un bărbat din comuna Lunca, judeţul Botoşani, bănuit că a dat foc, în această dimineaţă, la casa în care se aflau soţia şi copilul lui, este audiat la Poliţie. Femeia şi copilul s-au autoevacuat, însă proprietarul refuza să părăsească locuinţa şi a fost evacuat cu forţa de către pompieri.

Jose Mourinho (55 de ani) e din ce în ce mai aproape de revenirea pe banca tehnică. Portughezul e aproape de PSG, a anunţat jurnalista Claudia Garcia, din Portugalia, care a confirmat negocierile dintre clubul parizian şi celebrul manager lusitan.

Cel puţin un milion de persoane au fost evacuate din zonele vulnerabile din statul indian Odisha, din cauza apropierii ciclonului tropical Fani, au informat autorităţile, relatează site-ul postului CNN.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici