Video ŞTIRILE OREI 12.00, 23 Septembrie

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

428 afișări

Unul dintre cei 14 răniţi în accidentul de în această dimineaţă din comuna Găneasa, se află în stare gravă la Spitalul Floreasca şi este în comă, informează Ministerul Sănătăţii. Opt pacienţi au fost internaţi la Spitalul Floreasca, doi la Spitalul Elias, iar patru la Spitalul „Sfântul Pantelimon”.

Curtea Constituţională a admis contestaţia formulată de Viorel Cataramă privind respingerea candidaturii prezidenţiale. Judecătorii CCR dispun înregistrarea de către BEC a candidaturii şi semnului electoral ale lui Cataramă la alegerile din luna noiembrie.

Gabriela Firea anunţă că a fost semnată autorizaţia de construire a pasajului suprateran din zona Doamna Ghica, lucrările urmând a fi finalizate în 12 luni. Valoarea totală a pasajului, care va avea două benzi de circulaţie pe sens, este de 28 de milioane euro şi vizează fluidizarea circulaţiei.

Un copil în vârstă de nouă ani a fost rănit grav la cap după ce, în timp ce se afla la o aniversare, la un local din oraşul Aiud s-a urcat pe poarta de fotbal, care s-a prăbuşit cu el.

Thomas Cook s-a prăbuşit, după ce negocierile de ultimă oră care vizau salvarea firmei de turism cu o vechime de 178 de ani au eşuat. 150 de mii de turişti britanici vor reveni acasă. Directorul general, Peter Fankhauser regretă profund situaţia, informează BBC.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici