Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 24 aprilie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00, 24 aprilie 2019.

95 afișări

Fostul preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Daniel Barbu, s-a prezentat, miercuri dimineaţă, la sediul DNA. El ar urma să fie audiat în dosarul trezorierului PSD Mircea Drăghici, acuzat de procurorii DNA de mai multe fapte de delapidare.

Procurorii au făcut în această dimineaţa, percheziţii la Academia de Poliţie în legătură cu ameninţarea cu moartea primită de jurnalista Emilia Şercan, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare. Suspectul este un ofiţer de poliţie, angajat al Academiei.

Bazele sportive din Bucureşti vor fi modernizate potrivit unui proiect votat de COnsiliul General al Capitalei. S-au opus doar consilierii USR, dar cele 35 de voturi obţinute de la PSD, ALDE, PNL şi PMP sunt suficiente pentru demararea proiectului, transmite Primăria Capitalei.

Fetiţa de 2 ani din comuna Blăgeşti, judeţul Bacău, dispărută de acasă, a fost găsită, în acaestă dimineaţă, pe un câmp, după mai bine de 14 ore de la declanşarea operaţiunilor de căutare, anunţă IPJ Bacău. Potrivit poliţiştilor, fata este conştientă şi urmează să fie evaluată din punct de vedere medical.

Preşedintele american Donald Trump s-a întâlnit cu Jack Dorsey, CEO al platformei Twitter, după ce s-a plâns de discriminarea lui şi a republicanilor pe reţelele de socializare online, potrivit The Hollywood Reporter. Preşedintele şi mai mulţi republicani din Congresul american au acuzat reţelele de socializare online de imixtiune politică, fapt pe care aceste companii l-au negat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici