Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 4 iunie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00, 4 iunie 2019.

466 afișări

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, în această dimineaţă, o avertizare cod portocaliu de ploi şi grindină pentru Moldova şi nord-estul Munteniei. Restul ţării este sub cod galben. Potrivit ANM va ploua abundent şi torenţial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi 40...50 l/mp şi izolat 60...80 l/mp.

Peste o sută de localităţi din 24 de judeţe au fost afectate de inundaţii în ultimele 24 de ore. 171 de persoane au fost evacuate preventiv, iar apa a intrat în 250 de locuinţe şi 440 de curţi, arată un bilanţ al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Un tânăr din Botoşani este căutat de poliţişti după ce ar fi înjunghiat în abdomen un elev de 17 ani în apropierea unui parc din oraş. Adolescentul de 17 ani a fost transporat de urgenţă la spitalul din Botoşani, unde a fost operat. Acum, starea tânărului este stabilă.

Primăria Capitalei anunţă că începând de mâine se va închide breteaua de urcare/coborâre a Podului Grant dinspre Gara de Nord spre Cartier Giuleşti, pentru lucrări de reabilitare. Breteaua se va închide începând cu ora 11:00.

Kim Hyok Chol, emisarul special al Coreei de Nord în Statele Unite, despre care presa sud-coreeană a raportat săptămâna trecută că a fost executat, este încă în viaţă. Acesta este pus sub investigaţie pentru rolul în summitul eşuat de la Hanoi, relatează CNN.

 

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici