Video ŞTIRILE OREI 12.00| 6 mai

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

65 afișări

Atenţionări cod galben de inundaţii pentru râuri din judeţele Arad şi Bihor au fost emise de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărirea Apelor (INHGA) . Atenţionările sunt valabile până la ora 16.00. Potrivit institutului, ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale

Ministrul Sănătăţii Sorina Pintea a anunţat, azi, că va trimite o echipă de control la Spitalul de Urgenţă din Cluj după controlul inopinat făcut în weekend la unitatea spitalicească. Ea a relatat că vizita sa era aşteptată şi cu toate acestea a constatat o serie de nereguli.

Doi militari, care se află în misiune în Afganistan, au fost răniţi luni, în jurul orei 2.35, ora României. Aceştia executau o misiune de patrulare interioară în Baza Aeriană Kandahar. Ei făceau parte din Batalionul 300 Protecţia Forţei "Sfântul Andrei"

Circulaţia rutieră va fi restricţionată, în cursul zilei de azi, pe mai multe sectoare ale autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, pentru efectuarea unor lucrări de asfaltare şi marcaje rutiere, anunţă Centrul Infotrafic. Restricţiile vizează două sectoare ale autostrăzii pe sensul de mers către Bucureşti şi unul pe sensul spre Constanţa.

Michael Cohen, fostul avocat al lui Donald Trump, va fi încarcerat azi în urma condamnării la trei ani de închisoare pentru infracţiuni care includ încălcări ale legislaţiei de finanţare a campaniilor electorale legate de plăţile făcute în numele lui Trump în 2016, relatează Associated Press.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici