Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 8 mai 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00, 8 mai 2019.

311 afișări

Dosarul Mineriadei este trimis înapoi la procurori. Este decizia magistraţilor de la Instanţa Supremă care au constatat nulitatea rechizitoriului. Decizia poate fi contestat

În mai puţin de 24 de ore, în Sibiu va avea loc Summit-ul UE, eveniment la care sunt aşteptaţi 27 de şefi de stat şi de guvern. Zeci de persoane care se ocupă de organizare pregătesc ultimele detalii, în Piaţa Mare fiind pus covorul roşu, în faţa Primăriei, unde au loc lucrările Summit-ului.

Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, a devenit o figură deranjată pentru mulţi oficiali de la Bruxelles. Acesta este comparat cu premierul Ungariei, Viktor Orban sau cu preşedintele partidului polonez Dreptate şi Justiţie, Jaroslaw Kaczyński, scrie cotidianul The Guardian.

Confederaţia Opertorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) atrage atenţia cu privire la practicile incorecte existente la nivelul unor categorii de service-uri, în ceea ce priveşte dreptul şoferilor la o maşină de schimb, în caz de accident auto.

Ministrul Apărării din Franţa, Florence Parly, a declarat, în această dimineaţă, că doreşte menţinerea Acordului Nuclear semnat cu Iranul în anul 2015 şi a avertizat că vor exista consecinţe dacă Administraţia de la Teheran nu îşi păstrează angajamentele, relatează Reuters.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici