Video Toată lumea din “Oraşul îngerilor” va fi testată pentru coronavirus

  • În Los Angeles, toţi locuitorii vor fi testaţi gratuit pentru coronavirus
  • Metropola vedetelor şi zona metropolitană au peste 10 milioane de locuitori
  • Decizia a fost luată după ce numărul îmbolnăvirilor a depăşit 23.000
1885 afișări

Teste de coronavirus pentru toţi locuitorii. Los Angeles a anunţat că oferă kit-uri de testare gratuite pentru cei care locuiesc în oraş şi zona metropolitană. Este vorba de aproxiamtiv 10 milioane de oameni.

Până acum, în “Oraşul îngerilor” erau testaţi doar cei cu simptome şi cei aflaţi în linia întâi în lupta cu epidemia. Schimbarea de strategie vine după ce numărul de noi infectări a crescut dramatic. În întreg comitatul, numărul cazurilor de coronavirus a depăşit 23 de mii, aproape jumătate din cazurile înregistrate în tot statul California, iar cel al morţilor este de peste 1.100.


Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici