Video ZONA FRICII. ROMÂN LA VERONA. Episodul 4. Mesajul sfâşietor al unei femei din Bergamo care şi-a pierdut rudele

  • Robert Thomas, jurnalist român în Verona, face public mesajul sfâşietor al unei femei care şi-a pierdut rudele
  • O femeie din Bergamo, care a pierdut trei membri ai familiei, îi îndeamnă oamenii să stea în case
  • Populaţia din Bergamo este decimată de coronavirus. Zeci de oameni mor zilnic
32260 afișări

Sunt puţine locuri acum în lume într-o situaţie mai dramatică decât oraşul Bergamo din Italia. Zeci de oameni mor zilnic acolo. Iar tragedia e provocată chiar de faptul că mulţi refuză să respecte regulile. Ies pe străzi, merg în locuri aglomerate sau se întâlnesc cu alţi oameni în grupuri mari. Cel mai recent exemplu este meciul de fotbal între Atalanta – Valencia, la care au participat zeci de mii de oameni.

Robert Thomas, jurnalistul român care te ţine mereu la curent cu situaţia din Verona, îţi aduce acum mesajul unei femei din Bergamo, care, în doar câteva zile, şi-a pierdut trei membri ai familiei. Îndurerată, aceasta face un apel la respectarea regulilor.

 “V-aţi dus într-o cameră rece de spital, înconjurate de străini ai căror ochi abia îi puteaţi zări.  Acum, am ceva să vă transmit vouă, celor care staţi acasă şi vă plângeţi că v-aţi plictisit. Alţi oameni luptă prin spitale până la epuizare cu acest inamic nemilos. Iar tu nu eşti nici măcar în stare să stai în casă, confortabil pe canapea, cu familia, cu câinele tău, cu pisica, televizorul, computerul, telefonul. Foloseşte-ţi mintea pentru a raţiona. Te rog, stai acasă!”

În toată această durere, există însă şi o rază de speranţă. Poate că acum, în sfârşit, oamenii vor deveni mai responsabili şi vor înţelege că doar uniţi şi respectând regulile putem depăşi criza.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici