Video METEO #azi 30 septembrie 2019: Regiunile în care temperaturile vor atinge 32 de grade

Astăzi vremea va fi caldă, în sudul şi estul ţării, unde vom avea temperaturi maxime de 32 de grade, transmit meteorologii.

1074 afișări

ROMANIA, LUNI

VREME CALDĂ ÎN SUD ŞI EST, PLOI ÎN NORD-VEST ŞI CENTRU

Astăzi vremea va fi caldă, în sudul şi estul ţării, unde vom avea temperaturi maxime de 32 de grade.  În nord-vest, centru şi la munte sunt anunţate ploi în averse, iar vântul va sufla cu intensificări. 28 de grade se vor înregistra la Craiova, Galati şi Iaşi,  27 la Târgu Jiu, 25 la Constanţa, Pitesti şi Piatra Neamţ.

ROMÂNIA, LUNI NOAPTEA

CER VARIABIL, VÂNT CU INTENSIFICĂRI LA MUNTE

La noapte cerul va fi variabil, iar temperaturile minime se vor încadra între 8 şi 18 grade, cu cele mai mari valori pe litoral. Vântul va avea intensificări la munte, iar pe crestele montane va sulfa cu viteze mari.

BUCURESTI

VREME CALDĂ, CER VARIABIL

În Bucureşti vremea va fi mai caldă decât normalul perioadei şi vom avea valori maxime de 30 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Minimele vor avea valori cuprinse între 11 şi 14 grade, mai scăzute ăn zona preorăşenească.

MUNTE

CER VARIABIL, VÂNT CU INTENSIFICĂRI

La munte cerul va fi variabil, iar vântul va avea intensificări, mai ales pe crestele montane. Local va ploua în averse. Temperaturile maxime vor fi de 24 de grade, iar cele minime de 6 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici