Franţa a anunţat că păstrează restricţiile împotriva Covid-19 până la sfârşitul lunii

  • Premierul Franţei, Jean Castex, a anunţat că restricţiile anti-Covid vor rămâne valabile până la sfârşitul lunii ianurie.
  • Castex: Muzeele, cinematografele, teatrele, bazele sportive şi de agrement nu vor experimenta nicio relaxare în următoarele săptămâni.”
478 afișări
Imaginea articolului Franţa a anunţat că păstrează restricţiile împotriva Covid-19 până la sfârşitul lunii
Premierul Franţei, Jean Castex, a anunţat că restricţiile anti-Covid vor rămâne vala bile până la sfârşitul lunii ianurie. 
 
”Toate activităţile şi unităţile care îşi desfăşoară activitatea înăuntru vor rămâne închise până la sfârşitul lunii. Muzeele, cinematografele, teatrele, bazele sportive şi de agrement nu vor experimenta nicio relaxare în următoarele săptămâni,” a anunţat Jean Castex. Acelaşi lucru este valabil şi pentru sălile de sport.
 
Premierul a mai spus că pe data 20 ianuarie se va analiza situaţia pentru a vedea dacă va fi posibilă redeschiderea teleschiurilor „la începutul lunii februarie”.
 
Astfel, ”pe tot parcursul acestei perioade, guvernul va continua să ofere sprijin economic tuturor actorilor afectaţi direct de măsurile noastre,” a adăugat acesta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici