Poliţiştii din Quebec au amendat o femeie pentru că îşi plimba soţul în lesă

  • Un cuplu din Canada a fost amendat pentru că încălca regulile carantinei de noapte.
  • Cuplul a fost surprins în timp ce bărbatul era plimbat în lesă de soţia sa, conform celor de la BBC.
  • Intrebată de poliţişti care este motivul pentru care au părăsit domiciliul, femeia a refuzat să coopereze cu poliţia, conform celor de la secţia din Sherbrooke.
4138 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii din Quebec au amendat o femeie pentru că îşi plimba soţul în lesă

Un cuplu din Canada a fost amendat pentru că încălca regulile carantinei de noapte. Cuplul a fost surprins în timp ce bărbatul era plimbat în lesă de soţia sa, conform celor de la BBC.

Femeia le-a spus poliţiştilor că ea doar a ieşit să îşi plimbe câinele, în jurul casei, conform regulilor impuse în oraşul Sherbrooke, Quebec, unde în intervalul 20:00- 05:00 circulaţia este interzisă, cu mici excepţii. Plimbarea câinelui este unul dintre singurele motive acceptate pentru a părăsi locuinţa în intervalul 20:00-05:00.

Cuplul a fost surprins de poliţişti în jurul orei 21:00. Intrebată de poliţişti care este motivul pentru care au părăsit domiciliul, femeia a refuzat să coopereze cu poliţia, conform celor de la secţia din Sherbrooke. Cei doi au fost amendaţi cu aproximativ 2.400 de dolari.

Canada a înregistrat o creştere a cazurilor COVID-19, ajungând, în total, la 670.000 de cazuri.

Luni, premierul din Quebec, François Legault, i-a rugat pe toţi locuitorii oraşului să respecte regulile de distanţare socială şi carantina de noapte, pentru că spitalele deja sunt în colaps, din cauza numărului mare de pacienţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici