Record în lume. India a înregistrat cele mai multe cazuri noi de coronavirus. Doar SUA are un număr mai mare de infectări

  • India a raportat 90.632 de cazuri noi, record în lume, potrivit datelor Ministerului Sănătăţii.
  • India va depăşi Brazilia la totalul cazurilor de Covid şi va fi a doua ţară din lume în acest clasament.
  • Totalul cazurilor de coronavirus în India a ajuns la 4,1 milioane.
1195 afișări
Imaginea articolului 
Record în lume. India a înregistrat cele mai multe cazuri noi de coronavirus. Doar SUA are un număr mai mare de infectări

Profimedia

India a raportat duminică peste 90.000 de cazuri noi de infectări cu coronavirus, record în lume, potrivit datelor Ministerului Sănătăţii, relatează Reuters.
 
90.632 este numărul exact de cazuri înregistrate în ultimele 24 de ore, în timp ce numărul deceselor a crescut cu 1.065, ajungând la 70.626.
 
În aceste condiţii, India va depăşi Brazilia la totalul cazurilor de Covid şi va fi a doua ţară din lume în acest clasament, după Statele Unite, care au 6,4 milioane de cazuri şi aproape 193.000 de decese.
 
În India, totalul cazurilor de coronavirus a ajuns la 4,1 milioane şi aproximativ 3,2 milioane de persoane s-au vindecat până acum, arată datele guvernamentale.
 
Experţii medicali au declarat că ţara a atins al doilea val de pandemie în unele zone şi că numărul cazurilor a crescut pentru că se fac mai multe teste şi au fost reduse restricţiilor de circulaţie publică.
 
De luni, guvernul va redeschide parţial circulaţia metroului în capitala New Delhi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici