Wizz Air suspendă zborurile spre Israel / Autorităţile israeliene au dispus plasarea în carantină timp de 14 zile a tuturor persoanelor care ajung în ţară

Wizz Air suspendă cursele pe toate rutele către Tel Aviv şi Eilat începând cu 12 martie, în urma deciziei autorităţilor israeliene de a introduce carantina de 14 zile pentru toţi pasagerii care sosesc în ţară. Şi suspendarea zborurilor către Italia a fost extinsă.

946 afișări
Imaginea articolului Wizz Air suspendă zborurile spre Israel / Autorităţile israeliene au dispus plasarea în carantină timp de 14 zile a tuturor persoanelor care ajung în ţară

Wizz Air suspendă zborurile spre Israel / Autorităţile israeliene au dispus plasarea în carantină timp de 14 zile a tuturor persoanelor care ajung în ţară

Potrivit unui comunicat transmis de companie, zborurile din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Sibiu şi Timişoara vor fi suspendate până pe 23 martie, inclusiv.

Referitor la zborurile către Italia, suspendate iniţial până pe 23 martie, măsura se extinde până pe 3 aprilie.

„Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare vor fi informaţi şi vor fi reprogramaţi automat pe o rută alternativă cât mai curând posibil. Clienţii care au rezervat direct pe wizzair.com sau în aplicaţia pentru mobil a companiei aeriene vor primi o notificare prin e-mail, în care li se oferă reprogramarea gratuită, rambursarea completă a banilor sau rambursarea a 120% din tarifului iniţial sub formă de credit de companie. Pasagerii pot alege între opţiunile de mai sus accesând linkul din e-mail şi alegând cu uşurinţă cea mai bună opţiune prin intermediul platformei noastre de programare individuală”, arată sursa citată.

Wizz Air poate informa doar pasagerii care şi-au făcut rezervarea prin wizzair.com sau prin aplicaţia mobilă a companiei aeriene. Pasagerii care şi-au făcut rezervările prin intermediul agenţiilor de turism – inclusiv agenţiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenţia de unde şi-au achiziţionat biletele.

Autorităţile israeliene au dispus, luni, plasarea în carantină timp de 14 zile a tuturor persoanelor care ajung în Israel sau repatrierea străinilor care nu au spaţiu de carantină pe teritoriul israelian.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici